top of page
Search
  • Writer's pictureSMC / Susiraja Metal Club

Joulukuun 2020 kokouksen antiaKokous pidettiin koronatilanteen vuoksi etänä.


Tehtiin tilannekatsausta tuotemyynnin osalta: saatiin vihdoin ikioma nettikauppa, josta ollaan tavattoman tyytyväisiä. Suunniteltiin promohommia, jotta saadaan metallikansalta löysät rahat pois kuljeksimasta. 😀 Meidän visio tuotemyynnissä on, että saataisiin mahdollisimman paljon SMC-kuosista vaatetta näkyville, joka edistää yhdistyksen toiminnan myötä kulttuurin kehittymistä.


Samaan syssyyn ajateltiin, että päivitettäisiin kotisivualusta WordPressista Wixiin: nykyinen alusta on ruma ja vaikea päivittää, kun taas Wix on kokemusten mukaan helpompi ja parempi.


Taivasteltiin myös peruttuja tapahtumia (SMC Live ja Hevijamit). Eipä näille mitään mahda. Jäädään toivomaan parempia aikoja. Suunnitteilla oli, että olisimme tehneet vuoden 2021 alkupuoliskon tapahtumarungon. Ei kuitenkaan nähty sitä järkeväksi, koska koronatilanne on tällä hetkellä niin arvaamaton. Mahdollisuuksien mukaan järkättäisiin Hevijamit ihan alkuvuodesta, mutta tammikuussa tapahtumarunkoa katsellaan uudemman kerran. Toivottavasti olemme silloin paremmassa tilanteessa.


Päivitettiin jäsenkortti vastaamaan toimintakautta 2021. Todettiin myös, että pidetään aktiivisuudesta kiinnostuneiden kynnys osallistua kokouksiin mahdollisimman pienenä. Toivottavasti saadaan uusia tyyppejä tulevaisuudessa remmiin!


Siinäpä ne tärkeimmät.


Pete Lauronen

24 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page